Byggfirma i Västerås

Välkommen till Lådö Bygg AB!

Behöver du professionell hjälp av en byggfirma?

I Uppsala län och närmare bestämt i Enköping ligger Lådö Bygg – en byggfirma med alla kompetenser för dig som vill bygga nytt eller renovera. Vi är kunniga snickare som alltid är på hugget för lättare uppgifter och svårare utmaningar. Vi utför byggservice, rådgivning och totala renoveringar på hus och fastigheter, kontor och bostadsrättsföreningar.

Totalrenovering

I en helrenovering ansvarar vi för hela processen från A till Ö. Vår byggfirma tar hand om din idé och ser till att den blir verklighet. Våra snickare hjälper dig med råd om olika tillstånd, kontaktar underleverantörer i form av elektriker eller rörmokare, levererar material och så även slutprodukten i form av en grundrenovering i kök, badrum, hall eller till och med hela bostaden.

Takrenovering eller takbyte

När ditt tak behöver lite uppmärksamhet kan vi med fördel ge det. Vi byter ut ditt gamla tak mot ett nytt, både för säkerheten, det estetiska intrycket och för en bättre värme i hemmet. Vi kan även reparera ditt tak eller byta ut mindre delar för tätning eller där fukten letat sig in.

  • Vi säljer SP fönster och gör hembesök för att måtta befintliga fönster och titta hur snickerier och plåtarbeten ser ut.
  • Vi köper allt vårt byggmaterial från Karl -Hedin bygghandel samt även ibland från Beijer bygghandel.
  • Vi är det lilla företaget med stor kompetens inom bygg och arbetar med duktiga UE inom EL, VVS, Måleri, Mark, kakel och ventilation.
  • Vi kan utföra helentreprenader.
  • Vi åtar oss allt inom bygg som från en altan till att resa ett hus till nyckelfärdigt.
  • Vi byter fönster i villor även takfönster.
  • Vi renoverar tak och lägger om tak men inte papptak.
  • Vi gör tillbyggnader och ombyggnationer av hus och fasader.
  • Vi monterar kök.
Genom att använda detta formulär accepterar du att Lådö Bygg AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggfirma i Västerås

Vi låter dig vara delaktig hela vägen

Som kund och som uppdragsgivare är det en självklarhet att du ska vara delaktig hela vägen fram till levererad slutprodukt. Vi kommer ständigt involvera dig i våra åtaganden och de delmoment som leder fram till resultatet. Vi kommer att diskutera material, sätta upp tidsramar och låta dig godkänna varje del innan vi fortskrider. Du finns med oss hela vägen, det är det som kallas ett gediget samarbete.

Våra tjänster

Takrenovering - Lådö Bygg AB

Takrenovering

Altanbygge - Lådö Bygg AB

Altanbygge

Fönsterbyte - Lådö Bygg AB

Fönsterbyte

Totalrenovering - Lådö Bygg AB

Totalrenovering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

En kvalitets- och miljömedveten byggfirma

Idag går kvalitet och miljö hand i hand. Vi värdesätter båda delarna och satsar även stort på en bra och säker arbetsmiljö. En bra balans mellan samtliga av dessa faktorer och en kontinuerlig utveckling gör att vi utvecklas och samtidigt kan leverera fina resultat till alla våra kunder. Det ger oss äran att ha en stor kundnöjdhet och bygga upp långsiktiga relationer som bildar ringar på vattnet. När det kommer till just kvalitet finns det flera aspekter som spelar in. Dels är det hur du som kund uppfattar vårt arbete och hur resultatet blir, dels handlar det om hur lång hållbarhet och livslängd det har. Dessutom bör man även ta med lyhördhet, garantier och hållande av deadlines. Vi försöker hela tiden hålla alla dessa bollar i luften.

Duktiga och mångkunniga snickare

På Lådö Bygg har vi ett mindre team av kunniga snickare som har en bred kunskap i ryggen. Eftersom vi växer har vi även förstärkt teamet med ännu fler kompetenta hantverkare. Hör av dig till oss oavsett vilken typ av byggprojekt det handlar om. Du kan be om en kostnadsfri offert till att börja med så tar vi det därifrån.